MENU
Ga naar de inhoud
Utrechtsebaan -  Van oranje naar wit licht.
De verkeersstromen naar de internationale stad Den Haag via de Utrechtsebaan zijn intens. Met minimaal noodzakelijke afsluitingen installeerde PCO.infra in opdracht van de gemeente de nieuwste state-of-the-art LED-oplossing van Philips: Iridium2. De verouderde ‘oranje’ sox-verlichting in de 98 buitenmasten en 244 onderdoorgang-punten is vervangen voor het witte licht van de nieuwste vinding van Philips.

ADO Den Haag Stadion – Veilige toegangswegen.
Rondom het nieuwe stadion van de voetbalclub ADO Den Haag verzorgde PCO.infra de complete boven- en ondergrondse infrastructuur en materialen voor de camerasystemen en dimbare verlichting op de toegangswegen. Maximale veiligheid gegarandeerd.


Hubertustunnel Den Haag – Verlichting en camerasystemen.
In deze belangrijke verkeersader tekende PCO.infra voor ontwerp, realisatie en installatie van de verlichting op maaiveldniveau. Ook verzorgden wij aanleg, verhuizing, centralisatie en upgrading van het camerasysteem en het videomanagementsysteem.


Centrum Breda – Camera’s Verkeersregelinstallatie binnenstad.
De Verkeersregelinstallatie voor de stadsafsluiting in Breda was toe aan groot onderhoud en modernisering. PCO.infra regelde en verzorgde de werkzaamheden. Camera’s en opnameapparatuur in de verkeersregelkast zijn vervangen. Ook de bekabeling en de controle op de werking van de systemen werden door PCO.infra uitgevoerd.


Lange Voorhout Den Haag – Authentieke verlichting.
In het meest historische deel van het Haagse centrum maakte PCO.infra een compleet nieuw lichtplan. De route van Paleis Noordeinde via het Lange Voorhout tot aan de Ridderzaal is veilig en helder verlicht. Markante gebouwen komen extra tot hun recht. Opvallend zijn de diverse lantaarns gemaakt naar oude modellen. Op deze route vallen de speciaal ontworpen lantaarns met kroon bijzonder op.


TNO – Project filevorming.
Langs de rijksweg Helmond – Eindhoven installeerde PCO.infra in opdracht van TNO een geavanceerd camerasysteem op botsvriendelijke lichtmasten. Wij verzorgen de complete infrastructuur ten behoeve van het onderzoek naar het ontstaan van filevorming op rijkswegen. Ook in andere delen van Nederland werken we samen met overheden om filevorming te monitoren.


Binnenstad Ede – Cameratoezicht.
In opdracht van de gemeente Ede verzorgt PCO.infra er de complete camerabewaking in het kader van het gemeentelijk project ‘openbare orde en veiligheid’. Ook verzorgden wij  mobiel cameratoezicht op hotspots en onderhoud, toezicht en bewaking op diverse locaties. PCO.infra realiseerde eveneens glasvezelverbindingen en draadloze verbindingen.


Historische lantaarns.
In samenwerking met de De Nood Group uit Middelburg voeren we regelmatig werkzaamheden uit in historische stadscentra. Recente voorbeelden zijn de vier nieuwe in authentieke staat herstelde masten op de Heemraadsbrug in Rotterdam en de lantaarns bij de entree van het Valkenberg in Breda.

MENU
Terug naar de inhoud