MENU
Ga naar de inhoud
OMDAT HET ZICHTBAAR BETER EN BETER ZICHTBAAR MOET ZIJN
PCO.infra gehuisvest in duurzaam pand

PCO.infra gehuisvest in een eigen, nieuw pand waarin alle aspecten van duurzaamheid centraal hebben gestaan. Betonkernactivering en diep geboorde bronnen met een warmtepomp zorgen ’s winters en ’s zomers voor een constante aangename temperatuur. Een gasinstallatie is niet aangelegd. Alle ruimtes hebben maximaal daglicht en zijn voorzien van energiezuinige en energiebesparende licht- en bewegingsdetectie. Wij noemen ons gebouw zelfsturend.  
Beperking CO2-uitstoot

In onze werkzaamheden is CO2-uitstoot tot het minimum beperkt. Doordachte inrichting van alle werkruimten werkt daar aan mee. Een regenwaterbassin van 40.000 liter gebruiken we voor de toiletten maar bijvoorbeeld ook voor het wassen van ons wagenpark en het besproeien van de planten in ons plantsoen. Zowel binnen- als buitenmagazijnen zijn zo efficiënt ingericht dat wagen- en kraanbewegingen beperkt zijn.

PCO.infra hanteert samen met onze opdrachtgevers en samenwerkende partners een universele duurzaamheidverklaring vanuit het motto ‘vandaag handelen vanuit toekomstgericht denken’.

Toekomstgericht denken is duurzaam denken
Zichtbaar beter – beter Zichtbaar

Veiligheid in en van de openbare ruimte is van groot maatschappelijk belang PCO.infra ontwerpt en realiseert alle installaties op het gebied van openbare verlichting, camerasystemen en verkeersregelsystemen voor profit en non-profit organisaties.
Zichtbaar beter – beter zichtbaar is ons motto.  
Wij werken al jaren voor de overheid en voelen ons gast in de openbare ruimte. Uw vraag is ons uitgangspunt: van ontwerp tot en met
realisatie. Onze oplossing is desgewenst gerelateerd aan uw budget. PCO.infra voert uw opdracht uit in eigen beheer met eigen vakkundige mensen, materieel en vanuit een eigentijds kantoor en bedrijfsruimte.
Veelzijdig

Ons werk is veelzijdig. Van het ontwerpen van lichtplannen, installeren van lichtmasten, aanleggen van camerasystemen en complete bekabeling tot en met de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur en verkeersregelsystemen binnen en buiten de stad.
PCO.infra levert alle soft- en hardware. Wij werken op projectbasis of vanuit beheers – en onderhoudscontracten.
ERVAREN EN BETROUWBAAR

PCO.infra heeft jarenlange ervaring en is daardoor een betrouwbare partner voor u en uw bedrijf voor zowel boven- als ondergrondse infra. Uw wensen staan centraal in het werk dat we verrichten.

Samen werken we aan een veilige maatschappij. PCO.infra levert er graag een bijdrage aan. Heldere afspraken en duidelijke offertes zijn de basis voor prima samenwerking en resultaat. Goede communicatie bevordert de kwaliteit van het werk. Uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen. Een geruststellende gedachte.


MENU
Terug naar de inhoud